5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Super Mario Usta Maceracı Yapım Seti 71380

Marka
Stok Kodu : S24515

  Tükendi!  

Lego Super Mario Usta Maceracı Yapım Seti 71380

Küçük model yapıcıları, bu heyecan verici Usta Maceracı Yapım Setiyle (71380) LEGO® Super Mario™ Maceraya Başlagıç Seti ve Ek Macera Setlerini benzersiz seviyelere dönüştürebilir. Zaman Bloğu ve 2 Öğe Bloğu tarafından sunulan ödülleri seçmek için bir Özelleştirme Makinesi içerir. Bu modüler yapım seti ayrıca kayan bir platform, LEGO® Mario™'da (figür dahil değildir) farklı tepkileri tetikleyen LEGO parçaları ve oyuncuların havalı yeni seviyeler geliştirmesine olanak tanıyan bir Özel Boru: 30 Saniye içerir.
Simgeleşmiş düşmanlar
Bu LEGO Super Mario setine ayrıca oyun deneyimini geliştirmek için Larry, Goomba, Bob-omb ve Koopa Paratroopa oyuncak figürleri dahildir. Yapıma yardımcı olan sezgisel görüntüleme araçları, yaratıcı yapım ve oyunlar için bir sürü tavsiye ve çok daha fazlasını içeren ücretsiz LEGO Super Mario uygulamasına da göz atın.

Rekabet eğlencesi
Koleksiyonluk LEGO Super Mario oyun setleri, efsanevi bir Nintendo® karakterini gerçek dünyaya getirir ve grup yarışmaları ya da tek başına oynamak için harikadır.
 
İçindeki 4 ünlü Super Mario™ düşman karakterinin LEGO® oyuncak figürleri (Larry ve Goomba, Bob-omb ve Koopa Paratroopa) ile oyun deneyimini zenginleştirir.

Parça Sayısı: 366

Ürün Barkodu: 5702016912456 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)