5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Super Mario Penguin Ailesi Kar Macerası Ek Macera Seti 71430

Marka
Stok Kodu : MB3261
670,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Super Mario Penguin Ailesi Kar Macerası Ek Macera Seti 71430

LEGO® Super Mario™ Penguin Ailesi Kar Macerası Ek Macera Seti (71430) ile oynayın ve eğlenceli seviyeler oluşturun.

7 yaş ve üzeri çocuklar için bu yapım oyuncağı, LEGO® parçalarıyla yapılan bir penguin, bir baby penguin ve kışlık şapkalı bir Goomba olmak üzere 3 Super Mario™ karakteri, ayrıca yaratıcı oyunları teşvik etmek için inşa edilebilen bir buz mağarası, buz pistine dönüşebilen bir ‘buz’ kaydırağı, 2 balık figürü ve bir kızak içerir.

Çocuklar için Goomba figürlü LEGO® Super Mario™ yapım oyuncağı | Penguin Ailesi Kar Macerası Ek Macera Seti ile bir buz mağarasında oynayın, kızağa binin ve paten kayın.

3 LEGO® Super Mario™ karakteri dahildir | Parçalarla inşa edilen bir LEGO® penguin, bir baby penguin ve kışlık şapkalı bir Goomba figürü, ayrıca 2 balık figürü.

Rol yapma eğlencesi | Mağarada penguenlerle takılın, ‘buz’ kaydırağından aşağı kaydırın ya da buz kaydırağını bir buz pateni pistine dönüştürün.

İnteraktif dijital oyun | LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ veya LEGO® Peach™’in (figürler dahil değildir) baby penguin’i annesiyle birleştirmesine, ‘buz’da kızakla kaymasına, Goomba’yı yenmesine ve daha fazlasına yardım edin.

LEGO® Super Mario™ uygulaması – Yapım talimatları, yaratıcı fikirler ve daha fazlası için uygulamayı indirin. Uyumlu Android ve iOS cihazların bir listesini LEGO.com/devicecheck adresinde bulabilirsiniz.

Parça Sayısı: 228