5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

LEGO Super Mario Bowser Kalesi Final Savaşı Ek Macera Seti 71369

Marka
Stok Kodu : S22736

  Tükendi!  

LEGO Super Mario Bowser Kalesi Final Savaşı Ek Macera Seti 71369

Bu set ek üründür sadece başlangıç setiyle (LSM71360) çalışabilmektedir.

Oyuncular, Bowser Kalesi Final Savaşı Ek Macera Setindeki (71369) takla atma, sallanma ve dengede durma engellerini çok sevecek. Çocukların LEGO® Super Mario™ Başlangıç Seti'ne (71360) ekleyebileceği harika bir hediye olan bu kale oyun setinde dönen ve sallanan platformlar, Bowser’ın kollarını kaldırarak ? Bloğuna ve Zaman Bloğuna ulaşmak için yüzgeçler, sallanan bir köprü, ayrıca Bowser, Boo, Dry Bones ve Lava Bubble figürleri bulunur.

Bu seti yapmayı daha da eğlenceli hale getiren harika görüntüleme araçlarının bulunduğu sezgisel Instructions PLUS özelliğini ücretsiz LEGO Super Mario uygulamasında bulabilirsiniz. Uygulama ayrıca yaratıcı yapım ve oyun şekilleriyle ilgili tavsiyeler içerir ve hayranların fikir paylaşması için güvenli bir platformdur.

Koleksiyonluk LEGO Super Mario oyun setleri, ailenizin en sevdiği karakterlerden birini gerçek dünyaya taşır ve grup yarışmaları ya da tek başına oyunlar için harikadır. Modüler Başlangıç Seti, Ek Macera Setleri ve Güçlendirme Paketleri, hayranların saatlerce yaratıcı eğlence için kendi seviyelerini yapmalarına olanak tanır.

Parça Sayısı: 1010

Ürün Barkodu: 5702016618488 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)