5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Star Wars Mandalorian’ın N-1 Starfighter’ı 75325

Marka
Stok Kodu : MB3144
2.200,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Star Wars Mandalorian’ın N-1 Starfighter’ı 75325

Mandalorian’ın N-1 Starfighter’ının  bu LEGO modeliyle Star Wars: Boba Fett’in Kitabı’ndan Tatooine hikayeleri, küçük model severler için hayat buluyor!

Bir mini figür kokpitine, Grogu için yolcu alanına, kargo bölmesine, yaylı atıcıya ve gerçekçi detaylara sahiptir. 9 yaş ve üzeri için eğlenceli bir hediye olan bu yapım oyuncağı, yaratıcı rol yapma oyunlarına ilham vermek için Mandalorian ve Peli Motto’nun LEGO mini figürlerini, ayrıca (hayranları tarafından ‘Bebek Yoda’ olarak da bilinen) Grogu’nun ve BD Droid’in LEGO figürlerini içerir.

Dijital yapım araçları; Bu set, adım adım resimli yapım talimatları içerir.

Yaratıcı deneyime başka bir boyut daha eklemek için sezgisel yakınlaştırma ve görüntüyü döndürme araçlarına sahip LEGO Yapım Talimatları uygulamasına da göz atın.

Muhteşem yapım oyuncakları! LEGO Group, 1999’dan beri simgeleşmiş Star Wars starship’lerinin, araçlarının, mekanlarının ve karakterlerinin yapım parçalarıyla yapılan modellerini üretiyor. LEGO Star Wars, her yaştan hayranı heyecanlandıracak setlerle LEGO’nun en başarılı temasıdır.

Mandalorian’ın N-1 Starfighter’ı ile kendi heyecan verici Star Wars: Boba Fett’in Kitabı hikayelerinizi oluşturun.

Bu inşa edilebilen model, en az gerçeği kadar hurda ama neyse ki BD Droidi ile Peli Motto tamir etmek için burada! Sonra Grogu ile Tatooine’den bir sonraki görevinize çıkın.

Yolda düşmanlarla karşılaşırsanız tehlikeyi ortadan kaldırmak için torpidoyu ateşleyebilirsiniz!

Parça Sayısı: 412