5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Speed Champions Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 araba & Jaguar I-PACE eTROPHY 76898

Marka
Stok Kodu : M198572

  Tükendi!  

Lego Speed Champions Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 araba & Jaguar I-PACE eTROPHY 76898

Oyuncak yarış arabaları ile inşa etmeyi ve oynamayı seven çocuklar için mükemmel bir hediye. 2 heyecan verici elektrikli Jaguar model araba, ayrıntılı bir başlangıç ​​çizgisi ve Jaguar yarış takımlarındaki 2 minifigür ile, bağımsız oyun ve sahneleme eğlenceli yarış eylemi için ihtiyaç duydukları her şeye sahipler.

Kendi çoğaltılmış Formula E ve I-PACE eTROPHY Jaguar model otomobillerinize sahip olun Ocak 2020 için yeni olan bu, 2 heyecan verici tamamen elektrikli yarış otomobilini temel alan bir LEGO® Hız Şampiyonları (76898) modeli oluşturmak için ilk şans.

Formula E Panasonic Jaguar Racing Gen2 otomobili heyecan verici ABB FIA Formula E Şampiyonasında yarışan kaygan bir tek kişilik, Jaguar I-PACE eTROPHY ise kendine özgü yüzgeci ile dünya çapında resmi destek serilerinde yarışıyor.

En iyi yarış arabası kitleri! LEGO Speed ​​Champions yarış arabası kitleri, her yaştan araba hayranının en sevdikleri arabaların kopyalarını oluşturmalarına izin verir, ve sonra yarış pistinin dramını yeniden yaratmak için hayal güçlerini kullanın. Ocak 2020'de yeni olan bu oyuncak model arabalar artık her zamankinden daha büyük ve daha gerçekçi!

Yaş: 8+

Parça Sayısı: 565

Ürün Barkodu: 5702016618341 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)