5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Ninjago Usta Ejderha Egalt 71809

Marka
Stok Kodu : MB3089
2.249,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Ninjago Usta Ejderha Egalt 71809

8 yaş ve üzeri çocuklar, bu büyük Usta Ejderha Egalt (71809) kahraman oyuncağı setiyle NINJAGO® Ejderhaların Yükselişi TV dizisinin 2. sezonundan nefes kesen maceraları canlandırabilir.

Bu, NINJAGO serisindeki ilk Usta Ejderha oyuncağıdır ve hareketli bacakları, kuyruğu, başı ve folyo kanatlarının yanı sıra kendi kılıç aksesuarı ve sırtında katana aksesuarları için tutucu bulunur.

Bu macera oyuncağı, üçü de kılıçlı ninja savaşçılar Lloyd, Sora ve Nya’nın yanı sıra çekiçli Lord Ras ve kılıç aksesuarlı Cinder kötü ikilisi olmak üzere 5 minifigür içerir, böylece çocuklar ninja savaşları yapabilir. Ayrıca bu NINJAGO karakterlerinin kazanmak için savaştığı parçalama tokmağı ve parçalama gongu aksesuarlarının olduğu, parçalarla yapılan küçük bir ağaç bulunur.

Çocuklar için inşa edilebilen LEGO® NINJAGO oyuncakları, heyecan verici rol yapma maceraları için robotlar, araçlar ve tapınaklar içerir.

Her savaş seti, size ve çocuğunuza kolay ve sezgisel bir yapım macerasında yol gösteren LEGO Builder uygulamasıyla yapılabilir.

Çocuklar için kahraman oyuncağı – 8 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, Usta Ejderha Egalt oyun setiyle heyecan verici sahneleri canlandırabilir

Parça Sayısı: 532