5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Ninjago Kai'nin Ateş Elementi Robotu 71808

Marka
Stok Kodu : MB3088

  Tükendi!  

Lego Ninjago Kai'nin Ateş Elementi Robotu 71808

7 yaş ve üzeri çocuklar, Kai’nin Ateş Elementi Robotu (71808) ninja oyuncağıyla NINJAGO® Ejderhaların Yükselişi 2. sezondan hikayeleri canlandırabilir.

Robotun hareketli kol ve bacakları eğilip bükülerek dramatik savaş pozları verdirilebilir, ninja minifigürü için bir kokpiti ve Kurt Robotu’na karşı savaşmak için büyük bir altın kılıç aksesuarı bulunur.

Bu kişiselleştirilebilir robotla çocuklar kendi robotlarını da inşa edebilir! Ayrılabilir bacakları, kolları ve gövdesi, diğer 2 robotun parçalarıyla birleştirilebilir:

Cole’un Toprak Elementi Robotu (71806) ve Sora’nın Teknoloji Elementi Robotu (71807) (ayrı satılır). Çocuklar, benzersiz bir aksiyon figürü oyuncağı yapmak için parçaları karıştırıp birleştirirken sınırsız eğlence yaşar.

Kırmızı robot, ikisi de katana aksesuarlı Kai ve Zane, kılıç aksesuarlı Jordana ve bir Kurt Maskeli Savaşçı olmak üzere 4 minifigür içerir, böylece çocuklar sürükleyici ninja aksiyonunu canlandırabilir.

Bu set ayrıca size ve çocuğunuza kolay ve sezgisel bir yapım macerasında yol gösteren LEGO® Builder uygulamasıyla da yapılabilir.

Çocuklar için kişiselleştirilebilir aksiyon figürü oyuncağı – 7 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için Kai’nin Ateş Elementi Robotu ninja oyuncağı, ayrılabilir bacakları, kolları ve gövdesi sayesinde başka 2 robotla (ayrı satılır) birleştirilebilir

Kendi robot zırhınızı inşa edin – Çocuklar, kendi robot figürlerini oluşturmak için bu ninja macera oyuncaklarının parçalarını karıştırıp eşleştirirken saatlerce yaratıcı eğlencenin keyfini çıkaracak

Parça Sayısı: 322