5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Ninjago Destiny’s Bounty Zamana Karşı Yarış 71797

Marka
Stok Kodu : MB2658
4.650,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Ninjago Destiny’s Bounty Zamana Karşı Yarış 71797

ninja hayranları, bu yenilenmiş Destiny’s Bounty – zamana karşı yarış oyun setiyle aksiyonlu oyunlar oynarken heyecanlanacak. Şimdi bir hava gemisi olan bu ikonik araçla ninjalar, yeni birleşen dünyanın üzerinde uçabilir.

Önünde çıkarılabilen bir ejderhaya, duruşu ayarlanabilen yelkenlere, arkasında mermi atıcılara ve 360 derece dönen motorlara sahiptir. Tavanı çıkarıldığında seyrüsefer odası ve atari makineli bir oyun odası ortaya çıkar.

Bu birinci sınıf oyun setinde Bebek Riyu modeli ve 6 minifigür bulunur: Çocukların NINJAGO Ejderhalar Yükseliyor TV dizisinden sürükleyici sahneleri canlandırmaları için asasıyla Usta Wu, yakalama çengeliyle Arin, her biri altın bir katanaya sahip Sora, Lloyd ve Kai, İmperium kılıcı ve kendi yakalama çengeli olan Rapton.

Ninjalarla birlikte, Destiny’s Bounty gemisine binip gökyüzünde uçun. Bu ikonik gemi yenilendi ve şimdi altlarındaki birleşmiş dünyanın üzerinde uçabiliyor.

Fırtınalardan geçin ve ekstra hızlı gitmek için element ejderhasının gücünü kullanın! Ama kötü Rapton, ejderhalarını ele geçirmek için peşlerinde! Ejderhaları korumak ve yeni NINJAGO dünyasını güvende tutmak için bu yarışı kazanmalısınız!

Parça Sayısı:1038