5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Ninjago Arin'in Yükselen Ejderha Vuruşu 71803

Marka
Stok Kodu : MB3083

  Tükendi!  

Lego Ninjago Arin'in Yükselen Ejderha Vuruşu 71803

6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, Arin’in Yükselen Ejderha Vuruşu (71803) ninja oyun setiyle NINJAGO® Ejderhaların Yükselişi TV dizisinin 2. sezonundan en sevdikleri sahneleri canlandırabilir.

Çocuklar, ilk LEGO® NINJAGO ejderha aksiyon oyuncağını heyecanla inşa ettikten sonra ejderhanın kuyruğuna basıp, efsanevi savaşlara fırlamasını izleyebilir.

Bu ejderha hediyesi, 2 minifigürle birlikte gelir: Katana aksesuarı olan ve ejderhanın sırtına binebilen Yükselen Ejderha Arin ve kendi kılıç aksesuarı olan Kurt Maskeli Savaşçı.

Çocuklar, sarı ejderha oyuncağının hareketli ağzının içinden yeşil ejderha gücü parçasını kazanmak için ninja figürleri arasında savaşlar gerçekleştirebilir.

LEGO NINJAGO inşa edilebilen ninja oyuncakları serisindeki robotlar, araçlar ve tapınaklarla hayranlar, kahramanları ile birlikte maceralar canlandırabilir (setler ayrı satılır).

Fantastik oyuncakların her biri, size ve çocuğunuza kolay ve sezgisel bir yapım macerasında yol gösteren LEGO Builder uygulamasıyla yapılabilir.

Çocuklar için aksiyon dolu ejderha oyuncağı – 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, Arin’in Yükselen Ejderha Vuruşu havada süzülen ejderha oyuncağıyla NINJAGO® Ejderhaların Yükselişi TV dizisinin 2. sezonundan savaşları canlandırabilir

Parça Sayısı: 27