5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Minecraft Yiyici Karşılaşması 21257

Marka
Stok Kodu : MB3053
1.549,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Minecraft Yiyici Karşılaşması 21257

Yiyici Karşılaşması (21257), ilk LEGO® Minecraft Legends® setidir. Bir yapım ve savaş macerasında en iğrenç (ve çocuklar tarafından çok sevilen!) Minecraft® aksiyon figürünün olduğu bu set, 8 yaş ve üzeri Minecraft oyuncuları için harika bir hediyedir.

Yeni Minecraft Legends dünyasında yer alan bu LEGO Minecraft kahraman oyuncağı, oyunun baş düşmanlarından biri olan Yiyici’yi betimliyor.

Bu büyük inşa edilebilen figürün uzun, sallanan kolları ve kabuklar, yara izleri, yaralar ve mantarla kaplı bir gövdesi var.

Bir düğmeye basınca Yiyici, ağzından kusmuk ‘füzeleri’ atabiliyor ve sırt çantasından sümük fırlatabiliyor.

Yapım parçasında bayrak, pelerin, elmas kılıç ve ud gibi oyundan orijinal eşyalara sahip bir Minecraft Korucu Kahraman da var. Korucu, Büyük Gaga kuşuna biniyor ve müttefikleri olan iskelet ile kırık taş goleme emir veriyor.

Bu inşa edilebilen rol yapma oyuncağıyla ekstra dijital eğlence için LEGO Builder uygulaması, model severlerin modellerini yakınlaştırmalarına, döndürmelerine ve ilerlemelerini takip etmelerine olanak tanır.

Çocuklar için Minecraft® aksiyon figürü oyuncağı – İlk Minecraft Legends® seti olan Yiyici Karşılaşması ile 8 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, oyunun en büyük karakterlerinden birini inşa eder, savaşır ve rol yapma faaliyetlerinde bulunur

Parça Sayısı: 420