5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Minecraft Panda Çocuk Odası 21158

Marka
Stok Kodu : M198553

  Tükendi!  

Lego Minecraft Panda Çocuk Odası 21158

Minecraft bilgisayar oyununda gördükleri sevimli panda figürlerine bakmak isteyen bir Minecraft ™ oyuncusu biliyor musunuz? Şimdi yapabilirler!

LEGO® Minecraft Panda Nursery oyuncak yapı seti, bu maceraları hayata geçirerek çocuklara gerçek dünyada otantik, uygulamalı bir Minecraft oyun deneyimi sunuyor. Çocuklar bir LEGO bina seti ile kendi Minecraft hikayelerini yaratırlar!

7 yaş ve üstü çocuklar fiziksel bir ortamda çevrimiçi Minecraft maceralarına devam edebilirler. Bebek pandaya bakabilir ve eğlendirebilir, oynak yavruların uyuduğu kreş binasını ve çatı katındaki yatağı hazırlayabilir ve herkes için yiyecek sağlayabilirler.

Pandaların kemirmek için çok sayıda bambu var ve Alex burada lezzetli görünümlü bir oyuncak kek ile! Sevimli pandalar LEGO Minecraft'ı daha da büyülü yapar! Yetişkinler için en iyisi, çocuklar için harika bir Noel veya doğum günü hediyesi yaparlar.

LEGO Minecraft setleri, çocukların eline açık uçlu bağımsız oyun koyuyor. Ve 2020 için Ocak 2020 pandaları ile sevimli, sevimli, asla onu bırakmak istemeyecekler!

Yaş: 7+

Parça Sayısı: 204

Ürün Barkodu: 5702016618259 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)