5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Minecraft Hayvan Barınağı 21253

Marka
Stok Kodu : MB3049
699,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Minecraft Hayvan Barınağı 21253

LEGO® Minecraft® Hayvan Barınağı (21253), oyuncular ve çocuklar için kullanışlı bir model yapım hediyesi fikridir.

Oyuncakta 7 yaş ve üzeri kız ve erkek çocukların bakabileceği 6 Minecraft hayvanının yanı sıra rol yapma faaliyetleri için LEGO Minecraft karakteri Efe bulunur.

Bu düzlük biyomu hayvan seti 3 bölümden oluşur: kapısı ve kemik, havuç ve buğday dahil hayvan yiyecekleriyle dolu bir sandığın bulunduğu odası olan çitle çevrili bir oyun alanı; bir ağacın altında masanın olduğu bir piknikalanı ve yorulan hayvanların dinlenebileceği bir halı. Hayvan bakıcısı Efe’nin yanı sıra setteki yavru moblar arasında bir Minecraft kedisi, eflatun koyun, kurt, tavşan, inek... hatta bir Minecraft Yavru Zombi bulunur.

Çocuklar için bu LEGO Minecraft yapım seti, çocuklar ve hayvanseverler için video oyununa dayalı bir hediye fikridir.

Bağımsız rol yapma faaliyetlerini teşvik eder ve diğer LEGO Minecraft oyuncaklarıyla (ayrı satılır) kolayca birleştirilebilir. Ekstra dijital eğlence için LEGO Builder uygulaması, model severlerin modellerini yakınlaştırmalarına, döndürmelerine ve ilerlemelerini takip etmelerine olanak tanır.

LEGO® Minecraft® yapım seti – 7 yaş ve üzeri kız ve erkek çocukların bakımını yapabileceği bir sürü hayvan, ayrıca oyundan rol yapma faaliyetleriyle bu 3 bölümlü oyuncak ve mob paketi, oyuncular ve çocuklar için kullanışlı bir hediyedir

Parça Sayısı: 206