5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Minecraft Donmuş Tepeler 21243

Marka
Stok Kodu : MM19754111
1.170,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Minecraft Donmuş Tepeler 21243

LEGO Minecraft Donmuş Tepeler, 8 yaş ve üzeri oyunculara aksiyon dolu Minecraft eğlencesi yaşatmak için uygulamalı özellikler ve fonksiyonlarla doludur.

Yapacak, savaşacak, keşfedecek ve patlatacak bir sürü şey var! Minecraft oyuncuları, Donmuş Tepeler ve Taiga ormanı mekanlarını tanıyacak ve buzun altında yatan kömür, demir ve zümrüt cevherlerini çıkarmak için Minecraft becerilerini kullanmak isteyecekler. Çocuklar, maden çıkarmaya başlamadan önce güvenli bir barınak inşa etmeli ve yiyecek toplamalıdır.

Ünlü düşmanlar Creeper ve serseri fazla yaklaştığında, çocuklar tehlikeli damla taş mağarasından kaçabilir, barınaklarına ulaşmak için TNT ile dağı patlatabilir ya da düşman mobları uçurumun kenarından düşürmek için keçinin toslama özelliğini çalıştırabilirler!

Birkaç eğlenceli özellik ve çeşitli orijinal aksesuarlar, Minecraft maceralarının hiç bitmemesini sağlar. Ekstra dijital eğlence için LEGO Builder uygulamasındaki sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçları, çocukların modellerini yaparken görselleştirmelerini sağlar.

Parça Sayısı: 304