5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Minecraft BigFig Creeper ve Ocelot 21156

Marka
Stok Kodu : M198551

  Tükendi!  

Lego Minecraft BigFig Creeper ve Ocelot 21156

Çocuklar, popüler video oyunundan 2 inşa edilebilir oyuncak karakteri olan bir BigFig Creeper ™ ve bir Ocelot ile gerçek dünyadaki Minecraft ™ maceralarının tadını çıkarabilirler. Bu Minecraft oyuncak saatlerce bağımsız oyun sağlar ve çocuklara odaları için serin bir Minecraft dekorasyonu verir!

Minecraft Creeper ve Ocelot savaşı 7 yaş ve üstü çocuklar, bir Creeper ve Ocelot arasındaki tanıdık Minecraft çatışmasını yeniden yaratmayı çok sevecekler. Tuğla bina oyuncaklarının montajı ve şaşırtıcı görünümü kolaydır.

Hareketli ayaklar ve dönen bir kafa, Creeper'a otantik hareketlilik sağlar ve sarı, benekli Ocelot, uygun başı, bacakları ve kuyruğu ile hızlı tepki verir. Konumlandırması kolay - oynamak ve görüntülemek harika!

Minecraft BigFig hediyeleri ile büyük eğlence LEGO® Minecraft BigFig setleri süper soğuk, süper toplanabilir ve yetişkinler için en iyisi, çocuklar için süper bir Noel veya doğum günü hediyesi.

Gençlerin ellerine açık uçlu yaratıcı oyun oynamak için tasarlanan bu ürünler, ekstra zevk için ekstra büyük ve Minecraft eğlencesini yeni zirvelere taşıyor!

Yaş: 7+

Parça Sayısı: 184

Ürün Barkodu: 5702016618235 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)