5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Minecraft Bebek Zombi ile BigFig Domuz 21157

Marka
Stok Kodu : M198552

  Tükendi!  

Lego Minecraft Bebek Zombi ile BigFig Domuz 21157

Minecraft ™ oyuncuları, LEGO® Minecraft BigFig Pig ve Baby Zombie ile oyunun çevrimiçi heyecanını canlandırabilir. Bu büyük ölçekli set sonsuz bağımsız oyuna ilham veriyor ve çocukların odalarında göstermeyi sevecekleri harika Minecraft süslemeleri sunuyor!

Çocuklara 3D Minecraft oyuncak deneyimi yaşatın! 7 yaş ve üstü çocuklar, Minecraft maceralarına gerçek dünyada devam etmeyi çok sevecekler. Domuz ve Bebek Zombi, nerede olurlarsa olsunlar çocuklara Minecraft'ı eğlenceli hale getirmek için tasarlanmış inşa edilebilir, posable oyuncaklar.

Sevimli, pembe Domuz'un kafası ve bacakları hareketlidir ve sevimli, yeşil yüzlü Bebek Zombi'nin kafası, bacakları ve kolları da hareketlidir. Domuz Bebek Zombi sırtına binmek için bile mutlu! LEGO® BigFig setleriyle Minecraft Mega olun!

LEGO® Minecraft BigFig setleri süper soğuk, süper toplanabilir ve en iyisi yetişkinler için, çocuklar için süper bir Noel veya doğum günü hediyesi. BigFigs ekstra eğlence için ekstra büyüktür ve Minecraft oyuncularının ellerinde uygulamalı, açık uçlu yaratıcı oyun oynarlar!

Yaş: 7+

Parça Sayısı: 159

Ürün Barkodu: 5702016618242 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)