5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Marvel X-Men X-Jet 76281

Marka
Stok Kodu : MB3102
2.899,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Marvel X-Men X-Jet 76281

LEGO® Marvel X-Men X-Jet (76281), havalı uçakların, inşa edilebilen LEGO Marvel oyuncaklarının ve Marvel Studios’un TV dizisi X-Men ’97’nin hayranları için mükemmel bir nakliye aracıdır.

8 yaş ve üzeri çocuklara hediye etmek için popüler LEGO Marvel yapım oyuncakları arıyorsanız X-Men X-Jet inşa edilebilen oyuncak uçak, süper kahraman statülerini yeni boyutlara çıkarmak için mükemmeldir.

X-Men ’97’deki X-Jet’e dayalı bu olağanüstü model uçak yapım seti; Cyclops, Rogue, Magneto ve Wolverine minifigürleriyle havada sınırsız maceralara ilham verir. İnşa edilebilen aksiyon oyuncağında 4 minifigürlük yeri olan ikiz kokpit, uçağın her iki tarafında 2 mermi atıcı ve kanatların altında 2 yaylı atıcı bulunur.

İnşa edilebilen model uçak, ayrıca çocukların yedek mermileri ve minifigüre takılı olmadığında Wolverine’in uzun pençelerini koyabilecekleri 2 adet çıkarılabilir kutuya sahiptir.

Ekstra dijital eğlence için model severler eğlenceli ve sezgisel LEGO Builder uygulamasını kullanarak modelleri 3 boyutlu yakınlaştırabilir, döndürebilir ve ilerlemelerini takip edebilir.

Parça Sayısı: 359