5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Marvel Super Heroes Eternals Hava Saldırısı 76145

Marka
Stok Kodu : S28193

  Tükendi!  

Lego Marvel Super Heroes Eternals Hava Saldırısı 76145

Ikaris ve Sprite’ın ormandan çıkan kötü Deviant’ı yenmesine yardım edebilir misin?

2 Eternal'ın inanılmaz güçleri var (Sprite gerçeğe benzeyen ilüzyonlar yapabiliyor ve Ikaris uçabiliyor) ve tehlikeli kanatlı Deviant’ı yenmelerine yardım etmek için bütün süper kahraman becerilerini kullanman gerekecek.

Ayrıca Eternals LEGO mini figürlerinden koleksiyon yapıyorsan bu muhteşem oyun seti, Sprite’ın olduğu tek set!

LEGO Marvel Eternals Hava Saldırısı oyun seti, Marvel Studios filminin heyecan ve macerasını küçük süper kahramanların ellerine verir.

Süper kahramanlar ve Deviant’lar ile hayal gücüne dayalı aksiyon Devasa kanatlı bir Deviant, 2 popüler Eternal Ikaris ve Sprite’a saldırdığında çocukların bütün süper kahraman becerileriyle onların yardımına koşması gerekir.

Bu havalı LEGO yapım oyuncağı, hayranların Marvel Studios Eternals filminden akıllarda yer eden sahneleri canlandırmasına ve kendi hayali hikayelerini geliştirmesine olanak tanır.

Sprite’ın gerçeğe benzeyen illüzyonları ve Ikaris’in uçma kabiliyeti gibi havalı süper güçleri kullanırken sınırsız eğlence sunar.

Bunu bir minifigür hayranına alıyorsanız bu muhteşem LEGO oyun seti, Sprite minifigürünü içeren tek set!

Marvel Studios Eternals oyun setleri LEGO Marvel Eternals yapım oyuncakları, çocukların hayal gücüne dayalı oyunlarını geliştiren ve onları eğlenceli rol yapma faaliyetleriyle dolu sonsuz bir evrene götüren harika karakterlerle dolu benzersiz oyun setleridir.

Parça Sayısı: 133