5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Marvel Rocket'in Warbird Aracı Ronan’a Karşı 76278

Marka
Stok Kodu : MB3099
1.249,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Marvel Rocket'in Warbird Aracı Ronan’a Karşı 76278

Tüm genç süper kahramanlar, çocuklar için bu inşa edilebilen oyuncak LEGO® Marvel uzay gemisine sahip olmaktan gurur duyacaktır. Rocket’in Warbird Aracı Ronan’a Karşı (76278) yapım setinde 8 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, Marvel Studios’un Galaksinin Koruyucuları filminden Xandar Savaşı’nı canlandırabilir ve uzayda kendi sınırsız maceralarını yaşayabilir.

Marvel Studios’un Galaksinin Koruyucuları hediyesi, sinema severler ile muhteşem hava araçlarının ve inşa edilebilen süper kahraman oyuncaklarının hayranları için mükemmel hediyedir.

Uzay gemisinde bir minifigürlük yeri olan açılan bir kokpit, üzerinde 2 yaylı atıcı ve her kanadının altında 6 mermili bir mega atıcı bulunur. 2 minifigür içerir: Silah taşıyan Rocket ile pelerin giymiş ve güçlü Cosmi-Rod çekicini taşıyan İthamkar Ronan Ekstra dijital eğlence için model severler eğlenceli ve sezgisel LEGO Builder uygulamasını kullanarak modelleri 3 boyutlu yakınlaştırabilir, döndürebilir ve ilerlemelerini takip edebilir.

Çocuklar için inşa edilebilen uzay gemisi oyuncağı 8 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, LEGO® Marvel Rocket’in Warbird Aracı Ronan’a Karşı ile Marvel Studios’un Galaksinin Koruyucuları filminin aksiyonunu ve çok daha fazlasını canlandırabilir.

Marvel Studios’tan Galaksinin Koruyucuları hediyesi  Sette 2 minifigür bulunur: Silah taşıyan Rocket ile pelerin giymiş ve güçlü Cosmi-Rod çekicini taşıyan İthamkar Ronan

Parça Sayısı: 290