5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Marvel Örümcek Adam Yarış Arabası ve Venom Green Goblin 76279

Marka
Stok Kodu : MB3100
999,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Marvel Örümcek Adam Yarış Arabası ve Venom Green Goblin 76279

Süper kahraman aksiyonunu, Marvel minifigürlerini ve havalı araçları sevenler; Örümcek Adam’ın arabasını, Green Goblin’in planörünü ve Ghost-Spider’ın kaykayını içeren bu inşa edilebilen LEGO® Marvel oyuncağına hayran kalacak.

Örümcek Adam Yarış Arabası ve Venom Green Goblin (76279), 7 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için harika bir hediyedir.

Örümcek Adam, Ghost-Spider ve Venom Green Goblin; muhteşem araçlar, silahlar ve aksesuarlar kullanarak hızlı ve hareketli savaşlar yapar.

Örümcek Adam’ın arabasının önünde 2 mermi atıcı vardır, Green Goblin’in planöründe 2 mermi atıcı vardır ve bal kabağı bombaları taşır, Ghost-Spider ise kaykayına binerken elinde 2 ağ silahı taşır.

Örümcek Adam, esnek bir ağ ‘halatla’ sallanır ve kötüleri yakalamak için büyük, bükülebilir bir ağ kullanır. Çıkarılabilir bölümler, 2 minifigürün ve kaykayın sığabileceği kadar büyük olan arabanın iç kısmına erişim sağlar. Ekstra dijital eğlence için model severler eğlenceli ve sezgisel LEGO Builder uygulamasını kullanarak modelleri 3 boyutlu yakınlaştırabilir, döndürebilir ve ilerlemelerini takip edebilir.

Parça Sayısı: 227