5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Marvel Örümcek Adam Kum Adam’a Karşı Son Savaş 76280

Marka
Stok Kodu : MB3101
1.249,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Marvel Örümcek Adam Kum Adam’a Karşı Son Savaş 76280

Genç süper kahramanlar için popüler hediyeler arıyorsanız LEGO® Marvel Örümcek Adam Kum Adam’a Karşı: Son Savaş Seti (76280), tüm Marvel filmi sevenlerin kesinlikle isteyeceği inşa edilebilen bir aksiyon oyuncağıdır.

Marvel Studios'un Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminden savaş sahnesini canlandıran bu set, 10 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir.

Çok yönlü, inşa edilebilen LEGO Marvel Örümcek Adam setinde 3 kötü karakter bulunur.

Kum Adam, Electro ve Lizard (Lizard minifigürünün olduğu ilk LEGO Marvel setidir). Minifigürlerin yerleştirilebileceği çok sayıda yerle oyun ve sergileme olasılıkları sınırsızdır.

Çocuklar, eklemli Kum Adam’ı eğip bükebilir ve devasa elleriyle yukarıdan esnek ağ ‘halatından’ sallanan Örümcek Adam’ı yakalayabilir.

Çocuklar, inşa edilebilen Marvel oyuncağını, ayrı satılan Örümcek Adam Son Savaş (76261) ile birleştirerek genişletebilir. Ekstra dijital eğlence için model severler eğlenceli ve sezgisel LEGO Builder uygulamasını kullanarak modelleri 3 boyutlu yakınlaştırabilir, döndürebilir ve ilerlemelerini takip edebilir.

Örümcek Adam ile kötüler arasında muhteşem karşılaşma – 10 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için Marvel Studios'un Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmine dayalı bu inşa edilebilen savaş oyuncağında Kum Adam’a Electro ve Lizard katılıyor

Parça Sayısı: 347