5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Marvel Koruyucuların Yeni Gemisi 76255

Marka
Stok Kodu : ND2427
%10
3.150,00 TL 2.835,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Marvel Koruyucuların Yeni Gemisi 76255

Lego Marvel Koruyucuların Yeni Gemisi, Marvel Studios Galaksinin Koruyucuları 3’ün uzayda seyahat yıldızını çocukların ellerine verir.

Oynamak ve sergilemek için olan bu etkileyici uzay gemisi, 10 yaş ve üzeri çocukları yaratıcı oyun evrenine götürecek.

3 uzay gemisi 1 arada. Bu inşa edilebilen uzay gemisi, göründüğü kadar muhteşemdir. 3 mini figürlük açılan bir kokpiti, başka bir mini figür için gizli bir bölmesi, silahlar ve aksesuarlar için depolama alanları ve ana gemiden ayrılan 2 küçük uzay gemisi bulunur.

Bu set, filmden 5 mini figürle birlikte gelir: Mantis, Drax, Star-Lord, Nebula ve Adam Warlock. Uzay gemisi kolayca elle tutularak uzayda ‘vıınnn’ diye uçurulabilir ve o günün aksiyonu bittiği zaman, standında veya çocuk odasında sergilendiğinde harika görünür.

Galaksinin Koruyucuları ile uçuşa geçin! Mantis, Drax ve Star-Lord’u süper kahramanların uzay gemisinin kokpitine yerleştirin ve Nebula’yı altındaki gizli bölmeye koyun, sonra bir sonraki heyecan verici görevinize çıkın.

Ama Adam Warlock’a dikkat edin! Ondan gelen saldırıları savuşturmak için uzay gemisinin 2 mini gemisini ve depolama alanlarındaki silahları kullanın.

Parça Sayısı: 1108