5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Hidden Side El Fuego'nun Dublör Uçağı 70429

Marka
Stok Kodu : M198523

  Tükendi!  

Lego Hidden Side El Fuego'nun Dublör Uçağı 70429

Fiziksel ve dijital dünyaların birleştiği Gizli Taraf'a hoş geldiniz. Bu LEGO® Gizli Taraf El Fuego'nun Stunt Plane (70429) oyun seti, inanılmaz bir tek veya çok oyunculu artırılmış gerçeklik (AR) oyun deneyimi sağlamak için inşa edilebilir bir pervane düzlemini gelişmiş uygulama teknolojisiyle birleştiriyor!

Müthiş etkileşimli bina oyuncağı El Fuego'nun dublör uçağı, LEGO Hidden Side AR uygulaması ile donatılmış akıllı bir cihazdan bakıldığında perili bir dijital dünya ortaya çıkarır. Daha sonra gençler keşfetmeye, hayaletleri avlamaya, gizemleri çözmeye ve patron hayalet Harry Cane ile savaşmaya başlar.

Ve iskelet El Fuego, Jack ve Mary Breaksom minifigures artı bir köpek figürü olan Spencer, uygulamalı yaratıcı oyun da uçmak için ücretsiz! Sürekli değişen LEGO Hidden Side deneyimi LEGO Hidden Side oyun setleri, LEGO modellerine tam etkileşimli AR oyunu getiriyor.

Bu karma gerçeklik deneyimi, yeni içerik, hayaletler ve özel etkinlikler sayesinde sürekli olarak geliştirilmektedir. Seçilen akıllı telefonlar ve tabletler için ücretsiz Hidden Side AR uygulamasını yükleyin ve hayata geçirmek için bu modeli tarayın!

Yaş: 7+

Parça Sayısı: 295

Ürün Barkodu: 5702016616101 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)