5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Harry Potter Üç Büyücü Turnuvası Kara Göl 76420

Marka
Stok Kodu : ND1116

  Tükendi!  

Lego Harry Potter Üç Büyücü Turnuvası Kara Göl 76420

Çocuklar, LEGO® Harry Potter™ Üç Büyücü Turnuvası: Kara Göl (76420) oyun setiyle büyüleyici bir yarışma gerçekleştirebilir.

8 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel bir hediye fikri olan bu set, kemerli bir harabe, 2 mağara ve yüzen 2 minifigür etkisi yaratmak için esnek parçaları içeren, inşa edilebilen bir su altı sahnesine sahiptir.

Ayrıca su altı sahnesinin üzerine yerleştirilebilen, minifigür dalma fonksiyonlu bir iskele modeli içerir.

Sihirli bir yarışma yapın | Çocuklar, 8 yaş ve üzerine hitap eden bu LEGO® Harry Potter™ yapım setiyle (76420) Harry Potter ve Ateş Kadehi’nden Kara Göl’deki Üç Büyücü Turnuvası görevlerini canlandırabilir.

5 LEGO® minifigürü ve 2 figürü | Yüzgeçli Harry Potter™, köpek balığı başlı Viktor Krum, Hermione Granger™, Ron Weasley™ ve bir Deniz İnsanı, ayrıca Garkenez ve yengeç figürleri.

Kara Göl su altı sahnesi | Suda süzülen Hermione Granger™ ve Ron Weasley™ etkisi yaratmak için 2 esnekLEGO® parçasıyla inşa edilebilen bir kemer harabesi, ayrıca gizli hazineli 2 mağara içerir.

İnşa edilebilen iskele modeli ve kürekli sandal | İskelede minifigür dalma fonksiyonu ve dönen bir saat, ayrıca çaydanlık ve Galsamotu iksiri gibi aksesuarlar bulunur.

Yapın, oynayın ve sergileyin | İskele modelinin yüksekliği 18 cm, genişliği 12 cm, derinliği 6 cm’dir ve su altı sahnesinin üzerine yerleştirilebilir.

Yardım eli – LEGO® Builder uygulaması, modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırmanıza ve döndürmenize, setleri kaydetmenize ve ilerlemenizi takip etmenize olanak tanıyan araçlarla sezgisel bir yapım macerasında çocuğunuza yol gösterir.

Tavizsiz kalite – LEGO® parçaları, 1958’den beri tutarlı bir şekilde bağlandıklarından emin olmak için yüksek sektör standartlarına uygun üretilmektedir.

Önce güvenlik – LEGO® bileşenleri, zorlu küresel güvenlik standartlarını karşıladıklarından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Parça Sayısı:  349.