5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Mia’nın Vahşi Hayvan Kurtarma Merkezi 41717

Marka
Stok Kodu : MM19754101
1.250,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Friends Mia’nın Vahşi Hayvan Kurtarma Merkezi 41717

7 yaş ve üzeri küçük model severlerin yaralı hayvanlara baktıklarını hayal ettiği Mia’nın Vahşi Hayvan Kurtarma Merkezi (41717) ile çocukların ufkunu genişletin. Çocuklar, hayvan kurtarma merkezinde hayallerindeki staja başlayan LEGO® Friends Mia’ya katılıyor.

Hayal gücü geniş çocuklar için yaratıcı bir hediye

Telsizden bir zebranın yaralandığı haberi geldi, o yüzden arkadaşlar hemen yardımına koşuyor. Merkeze döndüklerinde çocuklar, doktorun ilkyardım çantasıyla hayvanı muayene etmesine ve yaralarının filmini çekmesine yardım eder. Bu yaratıcı set, zebra, akrep ve zürafa figürleriyle vahşi safari hayvanlarını seven çocuklar için harika bir doğum günü hediyesidir. Ayrıca harekete geçip hayvanların bakımını yapacak 3 mini bebek bulunur.

Heyecan verici oyunlar, interaktif yapım

Bu set, resimli bir rehberin yanı sıra interaktif dijital yapım talimatları içerir. Ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasında bulunan bu dijital rehber, çocukların modelleri yaparken her açıdan görmelerine olanak tanıyan inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçları içerir.

Hayvan macerası oyunu – Çocukların vahşi hayvan oyuncaklarını kurtarmak için heyecan verici görevlere çıktığı Mia’nın Vahşi Hayvan Kurtarma Merkezi (41717) setiyle bir çocuğun ufkunu genişletin

Eğlenceli özelliklerle dolu – Bir vahşi hayvan kurtarma merkezi, 3 mini bebek, çocuklar için 3 vahşi safari hayvanı, bir ATV, ayrıca kayalık bir sahne içerir

Orijinal aksesuarlar – Bu set, çocukların gerçekçi hayvan bakım hikayelerini oynaması için çok sayıda doktor ekipmanı ile safari maceralarına ilham vermek için telsiz ve oyuncak fotoğraf makinesi içerir.

Parça Sayısı:430