5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Heartlake City Hastanesi 42621

Marka
Stok Kodu : MB3026
2.999,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Friends Heartlake City Hastanesi 42621

Doktorculuk oyunlarını seven çocuklar, LEGO® Friends Heartlake City Hastanesi (42621) oyun setinde keşfedecek çok şey bulacak. Bu oyuncak hastane seti, 7 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için bir rol yapma faaliyetleri hediyesidir. Gerçek bir hastanede bulunan bölümleri yansıtan muayene odası, yenidoğan ünitesi, röntgen odası ve çalışan mola odası gibi farklı alanlar ve servisler içerir.

Autumn, yeni bir protez kol taktırmaya geldiğinde keşfedecek bir sürü hikaye var.

Çocuklar, yenidoğan servisindeki bebeklerle tanışmak için ziyaretçileri çalışan asansöre bindirmeye bayılacak.

Sonra muayene odası ve çalışan mola odasında daha fazla hikaye yaratabilirler.

Oyuncak röntgen cihazı, tıbbi ekipman ve hastalar için hediyeler gibi eğlenceli aksesuarlar içerir. Ayrıca bir helikopter ve helikopter pisti, yardımcı robot ve terapi köpeği bulunur.

Bu yapım seti, çocuklar için yaratıcı bir hediyedir ve çok sayıda aksesuar, 5 mini bebek, 2 bebek figürü ve bir oyuncak köpek figürü içerir.

Çocuklar için hastane oyun seti – LEGO® Friends Heartlake City Hastanesi seti, doktorculuk oynamayı seven 7 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklara saatlerce yaratıcı oyunlar sunar

Yenidoğan servisi ve çalışan asansör – Bu oyuncak hastane setinin muayene odası, yenidoğan odası, röntgen odası, asansör ve çalışan mola odası gibi farklı bölümleri inşa edin

Parça Sayısı: 1045