5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Heartlake City Alışveriş Merkezi 42604

8 yaş ve üzeri çocuklar için LEGO Friends Heartlake City Alışveriş Merkezi
Marka
Stok Kodu : MB3013
3.799,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Friends Heartlake City Alışveriş Merkezi 42604

8 yaş ve üzeri çocuklar için LEGO® Friends Heartlake City Alışveriş Merkezi (42604) oyun setiyle hayali alışveriş oyunlarını teşvik edin. Bu çocuk oyuncağı, yaratıcı rol yapma faaliyetlerini teşvik etmek ve çocukların sosyal becerilerini geliştirmek için 7 karakter içerir.

Çocuklar kozmetik ürünleri, oyuncaklar, video oyunları, çiçekler ve doğa sporları malzemeleri satan mağazalarıyla 3 katlı alışveriş merkezini birleştirirken keşfedecekleri çok şey var. Yapım aşaması daha başlangıç! Bu yapım seti, çocuklar karakterlerin mağazaları keşfetmelerine ve en sevdikleri şeyleri seçmelerine yardım ederken arkadaşlık hikayelerini tetikleyecek özelliklerle doludur.

Bu oyuncak, gerçek dünyadaki alışveriş merkezlerinde olan noodle restoranı, dondurma büfesi, ATM, şelale ve havuz gibi detaylarla küçük müşterileri mutlu edecek.

Çocuklar düğmeyi çevirerek yürüyen merdivenleri çalıştırabilir ve karakterleri katlar arasında indirip çıkarabilir. Alışveriş merkezinin dışı, çocuk odasında harika görünecektir. Arkasını çevirdiğinizde kolay erişimli iç detaylar ortaya çıkar, böylece çocuklar modelleriyle oynamanın keyfini çıkarabilir.

Parça Sayısı: 1237