5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Donut Dükkanı 41723

Marka
Stok Kodu : MM1975349
230,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Friends Donut Dükkanı 41723

4 yaş ve üzeri küçük pastacılar, LEGO® Friends Donut Dükkanı 41723 yapım setiyle hikayeler oluşturmaya bayılacak.

Bu yaratıcı oyuncak, çocuklar sanatsever Liann ve hamur işi meraklısı Leo ile yaratıcı olurken onlara model yapmayı öğretir. Liann’ın iyimserliği ve hevesi, şehre yeni taşınan Leo’ya harika bir arkadaş olmasını sağlar. Kâse, meyveler, bardak, 3 donut, meyve suyu, para, 2 sandalye ve masa gibi aksesuarlar, çocukların lezzetli atıştırmalıklar hazırlarken oyunla öğrenmelerine yardımcı olur.

İlham veren yeni modeller

LEGO 4+ setleri, çocuklara hızlı ve eğlenceli bir yapım deneyimi sunmak üzere tasarlanmıştır. Çocukların oyuncak donut dükkanlarını kurabilecekleri sağlam bir temel olan kullanışlı bir Başlangıç Yapım Parçası içerir. LEGO Builder uygulaması, sezgisel bir yapım macerasında size ve çocuğunuza rehberlik eder. 3 boyutlu modelleri yakınlaştırın ve döndürün, setleri kaydedin ve ilerlemenizi takip edin.

Yeni nesil Heartlake City’ye hoş geldiniz

Çocuklar LEGO Friends evreninde arkadaşlar edinebilir, heyecan verici mekanları keşfedebilir ve gerçek dünyadaki maceraları canlandırabilir.

4 yaş ve üzeri çocuklar için donut dükkanı oyuncak seti – Bu LEGO® Friends Donut Dükkanı (41723) oyun setiyle yaratıcı hikayeleri seven erkek ve kız çocukları, yaratıcı LEGO yapım ve oyun dünyasıyla tanıştırın

2 mini bebek dahil – Bu oyuncak seti, LEGO® Friends karakterleri Liann ve Leo, arabaya servis penceresi, ayrıca scooter, kuş, donut, meyve suyu, para, masa ve 2 sandalye gibi aksesuarlar içerir

Parça Sayısı:63