5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Autumn'un Dana Ahırı 42607

5 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için LEGO® Friends Autumn’un Dana Ahırı
Marka
Stok Kodu : MB3016

  Tükendi!  

Lego Friends Autumn'un Dana Ahırı 42607

5 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için LEGO® Friends Autumn’un Dana Ahırı (42607) oyuncağıyla yaratıcı oyunlar çok eğlenceli.

Çiftlik hayvanı oyuncaklarını seven çocuklar, danayı yıkayıp tımar ederken ve tavşana havuç koparırken rol yapma maceraları yaşayabilir. Bu set, eğlenceli arkadaşlık oyunları için Autumn ve Leo mini bebek figürlerini içerir. Ahırın açılan kapıları, yandaki modelin de dönen bir fırçası bulunur.

Fırça, kova, sabun, sulama kabı, saman ve yalak gibi hayvan bakım aksesuarları içerir. Sette ayrıca karakterleri süslemek için çiçekler bulunur.

Çocukların bulması için arı, kelebek ve uğur böceği gibi küçük böcekler de var. Bu set, 5 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için harika bir hediye fikridir.

Bu çiftlik hayvanı oyun seti, LEGO Builder uygulamasıyla kolay ve sezgisel bir yapım macerası sunar. Burada çocuklar modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırabilir, döndürebilir, setleri kaydedebilir ve ilerlemelerini takip edebilirler.

LEGO® Friends Autumn’un Dana Ahırı seti – 5 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için inşa edilebilen bir ahır, 2 mini bebek, oyuncak inek, tavşan ve çok sayıda hayvan aksesuarı içerir

Parça Sayısı: 79