5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends At ve Midilli Römorku 42634

Marka
Stok Kodu : MB3029
579,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Friends At ve Midilli Römorku 42634

4 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için LEGO® Friends At ve Midilli Römorku (42634) oyun setiyle saatlerce yaratıcı oyunlar başlasın.

Hayali oyunları seven çocuklar, arabayı ve römorku inşa ettikten sonra arkadaşlar Liann ve Zoya için maceralar yaratabilir.

Çocuklar için bu hayvan temalı yaratıcı hediye, Liann için bir at, Zoya için bir midilli ve rol yapma faaliyetlerine fikir verecek oyuncak aksesuarlar içerir.

Çocuklar, karakterlerin hayvanları tımar edip binmeye hazırlamasına yardım edebilir. Ormanda, at ve midillinin üzerinden atlayabileceği devrilmiş bir ağaç bulurlar. Ata binerek geçen eğlenceli bir günden sonra arkadaşlar, atları lezzetli bir havuçla ödüllendirir.

LEGO 4+ oyuncak setleri, çocuklara yapım parçalarıyla oynarken eğlenceli bir yapım deneyimi sunmak üzere tasarlanmıştır.

Çocukların sahneler oluşturabilecekleri sağlam bir temel olan bir Başlangıç Yapım Parçası içerir.

LEGO Builder uygulaması, sezgisel bir yapım macerasında size ve çocuğunuza rehberlik eder, 3 boyutlu modelleri yakınlaştırmanıza ve döndürmenize, setleri kaydetmenize ve ilerlemenizi takip etmenize olanak tanır.

Hayvan figürlü at oyun seti – 4 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için bu sette inşa edilebilen bir araba ve at römorku, Liann ve Zoya mini bebekleri bir at figürü, bir midilli figürü ve aksesuarlar bulunur

Parça Sayısı: 105