5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Duplo Büyük Duygularım 10415

Marka
Stok Kodu : MB3001
879,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Duplo Büyük Duygularım 10415

LEGO® DUPLO® İlk Büyük Duygularım (10415) bilişsel eğitici oyuncakla küçük çocukların duygusal tepkilerini keşfetmelerini sağlayın. Her biri 2 yüz ifadesine sahip 4 farklı karakterle okul öncesi yaştaki çocuklar, duygularını ifade etmek için oyuncak yüzleri değiştirebilir.

Meraklı minikler, insanların farklı şekil ve boyutlarda olabildiğini fark eder ve bu kapsayıcı oyuncak, insanların nasıl birbirlerinden farklı görünebildiklerini keşfetmelerini sağlar. K

üçük çocuklar, renkli yapım parçalarını üst üste dizip figürleri inşa ederken yaratıcılıkları ve küçük kas becerileri gelişir. Oyuncak karakterin saçını ve giysilerini aynı renkteki yapım parçalarıyla yapmayı seçerken ya da figürleri zıt renklerle yeniden inşa ederken renkleri eşleştirmeyi öğrenirler.

Bu LEGO DUPLO oyuncağı, minik parmakların keşfetmesi için ilginç şekillerde yapım parçaları içerir ve açık uçlu yaratıcılığı küçük çocukların ellerine verir.

Küçük çocuklar için duygu eğitimi oyuncağı – LEGO® DUPLO® İlk Büyük Duygularım seti, 18 ay ve üzeri okul öncesi yaştaki çocukların farklı duygu durumlarını anlamalarını sağlamak için yüz ifadeli 4 karakter içerir

Parça Sayısı: 23