5,0 (1)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Dublo Brick Box 10913

Marka
Stok Kodu : M198509

  Tükendi!  

Lego Dublo Brick Box 10913

Bu eğlenceli geliştirme oyuncağı, bebekleri elleriyle yaratıcılık ve yaratıcı oyun dünyasını keşfetmeye teşvik eden tuğlalar ve unsurlarla doludur. Bildikleri nesneler genç akıllarını harekete geçirir ve renk şekilleri onları özgür yapı ile eğlenmeye davet eder; Bu nedenle bu LEGO® DUPLO® başlangıç ​​seti, genç inşaatçılara ilham vermenin mükemmel bir yoludur.

Bebekler için eğitici bir oyuncak! Sağlam saklama kutusunun içinde dönen tekerlekler, bir çatı, pencere, çiçekler, ekmek, DUPLO insan figürleri, 1, 2 ve 3 ... ile dekore edilmiş tuğlaların yanı sıra orijinal tuğla çeşitleri bulunan bir araba bulacaksınız çekici renklerin bütün bir gökkuşağı.

Ebeveynler genç inşaatçılarıyla tuğlaları ve unsurları yaratıcı oyunların sonsuz olasılıklarında birleştirmenin memnuniyetini paylaşırken, gelişimlerinin değerli kilometre taşlarını nasıl aştıklarına tanık oluyorlar.

Okul öncesi çocuklar için ideal bir hediye! DUPLO oyunları, küçük inşaatçıların eline ücretsiz oyun oynatır ve kendilerini ifade etmelerine yardımcı olur. Bebeklerin hayal gücünü uyandıran, tutulması kolay renkli parçalara sahiptirler ve onları her yere götürebilmeniz için güvenli, temiz ve yönetilebilir.

Yaş: 1+

Parça Sayısı: 65

Ürün Barkodu: 5702016617740 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)