5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego DreamZzz Zoey ve Kedi-Baykuş Zian 71476

Marka
Stok Kodu : MB2896
1.499,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego DreamZzz Zoey ve Kedi-Baykuş Zian 71476

LEGO® DREAMZzz™ Zoey ve Kedi-Baykuş Zian (71476) yapım setiyle hayal güçlerinin önünü açın. Heyecan verici TV dizisinden esinlenen bu hayvan oyuncağıyla 9 yaş ve üzeri çocuklar, düş dünyasına yolculuk yaparak kahraman figürü Zoey’nin, Zian’ı kötü Gece Avcısı’ndan kurtarmasına yardım edebilir.

Ayrıca çocuklar, bu setteki hikaye yönlendirmeli yapım talimatları ve 2 heyecan verici yapım moduyla kendilerini düş dünyası macerasına kaptırabilir ve iki kat daha uzun oyunlar oynayabilir.

Zian’ı, kabuslardan uçarak kaçabilen bir Kedi-Baykuş olarak ya da onlarla savaşabilecek güzel kuyruklu bir Kedi-Tavus Kuşu olarak inşa ederken hayal güçleri uçuşa geçecek.

Zoey, Cooper ve Gece Avcısı olmak üzere 3 minifigür, ayrıca Gece Avcısı’nın yardımcıları Sneak ve Snivel ile aksiyon hayat bulur.

Zoey’nin ateş eden yayı ve Cooper’ın uçan motosikleti gibi aksesuarlarla bu fantastik oyuncak, çocukları en sevdikleri sahneleri canlandırmaya ve yenilerini hayal ederek saatlerce heyecan verici, hayali oyunlaroynamaya teşvik eder.

Parça Sayısı: 437