5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego DREAMZzz Kabus Köpek Balığı Gemisi 71469

Marka
Stok Kodu : ND2593
4.250,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego DREAMZzz Kabus Köpek Balığı Gemisi 71469

Gece Avcısı, Izzie’nin en sevdiği pelüş oyuncağı ele geçirdi ve bir korsan gemisiyle birleştirerek, şimdi çocukların inşa edebileceği ölümcül bir canavar araç oluşturdu.

Çocuklar, aracı gemi modunda ya da tank modunda olmak üzere 2 farklı şekilde yapmayı seçebilir. Gemi modunun güçlü motoru ve yelkenleri, tank modunun harika aksesuarları ve uçan gözleri bulunur. 2 yapım seçeneği, yaratıcılığı teşvik eder ve iki kat oyun süresi sağlar.

Köpek balığı gemisi, çocukların çok beğeneceği harika özelliklerle doludur. Ağzını açıp içine bir minifigür yerleştirebilir, bir düğmeye basarak gizli bir hazine sandığı keşfedebilir, arka kabini çıkarabilir ve daha fazlasını yapabilir. Her iki tarafta dönüp ateş edebilen taretleri, ortasında bir kafesi ve tuzak kapısı vardır.

Gece Avcısı, rüya tasarımcılığı güçlerini kullanarak Izzie’nin en sevdiği pelüş oyuncağı ele geçirdi ve onu bir korsan gemisiyle birleştirerek korkunç bir ölümsüz köpek balığı gemisi oluşturdu!

Şimdi bu muhteşem Lego DREAMZzz yapım setiyle rüya dünyasına dalabilir ve korkunç gemiyi inşa edebilirsiniz. Gemi modunu seçip güçlü motorlar ve yelkenler verin ya da tank modunu seçip harika aksesuarlar ve uçan gözler ekleyin!

Parça Sayısı: 1389