5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Dots Hogwarts Masaüstü Seti 41811

Marka
Stok Kodu : ND0415
%15
1.250,00 TL 1.062,50 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Dots Hogwarts Masaüstü Seti 41811

Lego Dots Hogwarts Masaüstü Seti (41811) ile yaratıcı çocuklara ve Harry Potter hayranlarına, Hogwarts binalarıyla duydukları gururu göstermenin ve masalarını düzenli tutmanın eğlenceli bir yolunu verin.

Hızlıca yapılmak ve sınırsız şekilde süslenmek için tasarlanan bu set, çocukların yaratıcı olmalarına ve deneme yanılma yapmalarına olanak tanır. Büyülü Lego Dots masa seti Bu yaratıcı kendin yap seti, 4 farklı dekoratif eşya içerir: bir Altın Snitch not tutucu, dekoratifeklentili bir fotoğraf çerçevesi, atkı şeklinde tepsi ve kilitlenebilen bir gizli kutu, ayrıca 8x8 yapıştırılabilir kare parça ve 16 rastgele baskılı parçadan 10’u dahil çok sayıda DTS parçası.

Çocukların yaratıcı eğlencesini harekete geçirmek için fikirler ve 4 eşyanın yapım rehberi de bulunur. Tasarımı ve Harry Potter’ı seven çocuklar için Dots setleri, aksesuarları yaparken ve kişiselleştirirken çocukları Lego oyunlarının neşesiyle tanıştırır çünkü sihir ve kontrol, bir çocuğun hayal gücündedir. Bir çocuğun sanat ve el sanatları tutkusunu tatmin edin ve mükemmel bir öğrenci setiyle masalarını düzenli tutmalarına yardım edin.

 

Parça sayısı: 856