5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Disney Princess Moana'nın Okyanus Macerası 43170

Marka
Stok Kodu : M198502

  Tükendi!  

Lego Disney Princess Moana'nın Okyanus Macerası 43170

Vaiana'nın genç hayranları Disney filmi, bu sevimli LEGO® oyuncak bina setinin kendilerine ayırdığı tüm yaratıcı oyun ve eğlenceden memnun kalacak | Direk ile bir Camakau kano, süslü kumaş yelken ve sihirli kürek, yanı sıra oyunu başlatmak için mükemmel diğer aksesuarlar, Disney Oceanic Macera Vaiana (43170) ve içinde belgili tanımlık mücevher temsil eden dekore edilmiş bir öğe içerir Te Fiti'nin kalbini dönüştürdü.

Cesur bir maceracı olun ve heyecan verici film sahnelerini yaşayın.Küçük olanlar, en sevdikleri film sahnelerini yorumlayabilir veya bu sevimli Disney Vaiana'dan ilham alan oyunla istedikleri gibi yeniden tasarlayabilir. Sadece model ile oynayabilirsiniz, Bu fantastik Noel hediyesi, yaratıcı oyun seçeneklerinin heyecan verici bir dünyasının kapılarını açmak için diğer setlerle mükemmel bir şekilde birleşmesine rağmen.

Oyun akışını yapmak için eğlenceli ve ilham verici aksesuarlar Disney Vaiana'dan esinlenilen bu oyun, kızların yaratıcılığını ve hayal gücünü canlandıracak, onları filmin hikayesini uyarlamaya ve kendi eğlence ve macera dünyalarını keşfetmeye davet edecek çeşitli ve ilham verici aksesuarlar içeriyor .

Oyun ayrıca bir Vaiana mini karakteri ve bir PEGO Disney tarzı LEGO figürü, arkadaşı küçük domuz, böylece hemen oynamaya başlayabilirler. Kızların yaratıcılığını ve hayal gücünü harekete geçirecek, onları filmin tarihine uyarlamaya ve kendi eğlence ve macera dünyalarını keşfetmeye davet edecek çeşitli ve ilham verici aksesuarlar içeriyor. Oyun ayrıca bir Vaiana mini karakteri ve bir PEGO Disney tarzı LEGO figürü, arkadaşı küçük domuz, böylece hemen oynamaya başlayabilirler.

Kızların yaratıcılığını ve hayal gücünü harekete geçirecek, onları filmin tarihine uyarlamaya ve kendi eğlence ve macera dünyalarını keşfetmeye davet edecek çeşitli ve ilham verici aksesuarlar içeriyor. Oyun ayrıca bir Vaiana mini karakteri ve bir PEGO Disney tarzı LEGO figürü, arkadaşı küçük domuz, böylece hemen oynamaya başlayabilirler.

Yaş: 6+

Parça Sayısı: 46

Ürün Barkodu: 5702016618365 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)