5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Disney Belle'in Hikaye Zamanı At Arabası 43233

Marka
Stok Kodu : MB3030
499,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Disney Belle'in Hikaye Zamanı At Arabası 43233

5 yaş ve üzeri çocukları, LEGO® ǀ Disney Princess Belle’in Hikaye Zamanı At Arabası (43233) inşa edilebilen oyun setiyle eğlendirin. İçinde koltuğu, arkasında 2 kitap için yeri ve fener asma kancası olan bir at arabası ile başka hikaye başlatıcılar bulacaksınız. Oyunu başlatmak için bir Belle LEGO ǀ Disney mini bebek figürü ve bir Philippe LEGO ǀ Disney at figürü, ayrıca baskıları değiştirilebilen 2 adet koleksiyonluk yüzük bulunur.

Bu yapım seti, yaratıcı hikaye anlatımıyla çocukların öz güvenini geliştirerek rol yapma eğlencesini artırır ve bir prenses olarak yaşadıklarını hayal ederken çocukların sihirli hikayelere ve masallara olan tutkusunu besler.

Kısa, günlük oyunlar için mükemmeldir ve oyunu genişletmek için serideki diğer LEGO ǀ Disney yapım setlerine (ayrı satılır) eklenebilir.

Daha fazla dijital eğlence için çocuklar, LEGO Builder uygulamasıyla kolay ve sezgisel bir yapım macerası yaşar. Modelleri 3 boyutlu yakınlaştırabilir ve döndürebilir, ilerlemelerini takip edebilirler.

Çocuklar için Disney Princess yapım seti – 5 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar, Belle’in Hikaye Zamanı At Arabası oyuncak yapım setiyle Disney Güzel ve Çirkin hikayelerini hayal eder

Açık rol yapma faaliyeti – Bu yapım setinde bir Belle LEGO®ǀ Disney Princess mini bebek figürü, Philippe LEGO ǀ Disney at figürü ve baskıları değiştirilebilen 2 adet koleksiyonluk yüzük bulunur.

Parça Sayısı: 62