5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Creator Sulama Kabında Çicekler 31149

Marka
Stok Kodu : MB3044
949,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Creator Sulama Kabında Çicekler 31149

LEGO® Creator 3’ü 1 Arada Sulama Kabında Çiçekler (31149) setiyle doğadan ilham alan renkli 3 modeli inşa edin, dönüştürün ve oynayın.

Parçalarla inşa edilen saplı ve oluklu sarı bir sulama kabı oyuncağı içerir. İçinde yaprakları hareket edebilen 3 oyuncak çiçek ve uçuyormuş izlenimi vermek için şeffaf çubuklar üzerinde 3 oyuncak kelebek bulunur.

8 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar, bu doğa oyuncağını yaprakları hareketli 3 çiçekle dolu sarı bir yağmur çizmesine ya da çiçeklerle kaplı bir tünekte 2 şirin sarı oyuncak kuşa dönüştürebilir, sonra her bir modeli gururla odalarında sergileyebilir.

LEGO Creator 3’ü 1 arada oyuncaklar, her sette çocukların inşa edebileceği 3 farklı model seçeneğiyle harika yaratıcı hediyelerdir. Havalı araçlardan inanılmaz hayvanlara ve detaylı şehir sahnelerine kadar herkes için bir Creator seti vardır.

Çocuklar için 3 renkli çiçek oyuncağı 1 kutuda – LEGO® Creator 3’ü 1 Arada Sulama Kabında Çiçekler yapım setiyle 8 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar, aynı yapım parçalarıyla 3 detaylı modeli tekrar tekrar inşa edebilir

Parça Sayısı: 420