5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Classic Yaratıcı Neon Eğlence 11027

Marka
Stok Kodu : ND0416

  Tükendi!  

Lego Classic Yaratıcı Neon Eğlence 11027

LEGO® Classic Yaratıcı Neon Eğlence (11027) ile çocukların yaratıcı gelişimini başlatın.

Hızlı yapım önerileri içeren ve sınırsız serbest yapım eğlencesi sunan modelleriyle bu göz alıcı set, 5 yaş ve üstü minik model severlere sanat ve tasarım tutkusu aşılar. Yaratıcı çocuklar için parlak yapım parçaları Bu çok yönlü yapım seti, çeşitli boyutlarda ve canlı neon renklerde 333 yapım parçası içerir.

Yapım parçalarından 18'i, çocukların modellerini canlandırmak için kullanabilecekleri ifadeli gözlere sahiptir. Ananas, fosforlu kalem, araba, uzaylı ve tekerlekli paten olmak üzere 5 eğlenceli model için basılı yapım talimatları dahildir; çocuklara hayal ettikleri her şeyi inşa etmek için ihtiyaç duydukları yaratıcı öz güveni verir! Setin yapım talimatlarının dijital versiyonuna LEGO Builder uygulamasından da ulaşılabilir. Tüm aile için harika LEGO Classic 5+ oyuncakları, çocuklara ilham verici fikirler sunar ve yetişkinlerin, yapım eğlencesini ve gelişimsel aşamaları çocuklarıyla paylaşmalarına fırsat sunar.

Parlak yapım parçaları – 5 yaş ve üzeri çocuklara yönelik canlı ve çok yönlü bir yapım oyuncağı olan LEGO® Classic Yaratıcı Neon Eğlence (11027) ile çocukların yaratıcı yapım tutkusunu teşvik edin

Renk ve yaratıcılık – Set, çeşitli boyutlarda ve 6 göz alıcı renkte 333 yapım parçası içerir. Yapım parçalarının 18'i, çocukların modellerini canlandırmak için kullanabilecekleri ifadeli gözlere sahiptir.

Model önerileri – Sonsuz serbest yapım eğlencesinin yanı sıra kolay anlaşılır basılı yapım talimatları, çocuklara yapım parçalarıyla bir ananas, fosforlu kalem, araba, uzaylı ve tekerlekli paten yapma konusunda ilham verir

Parça Sayısı: 333