5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Yarış Arabası ve Araba Taşıyıcı Kamyon 60406

Marka
Stok Kodu : MB3066
949,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego City Yarış Arabası ve Araba Taşıyıcı Kamyon 60406

Çocukların oyuncak araba ve kamyon sevgisini ateşlemek için mükemmel hediye olan LEGO® City Yarış Arabası ve Araba Taşıyıcı Kamyon (60406) oyun setiyle heyecanı tırmandırın.

6 yaş ve üzeri için tasarlanan bu set, çalışan yükleme rampası olan bir yarış kamyonu ile alçak süspansiyonlu ve geniş çamurluklu, havalı bir yarış arabası içerir. Sette ayrıca eğlenceli hikayeler ve maceraları canlandırmak için yarış sürücüsü ve kamyon sürücüsü minifigürleri bulunur.

Bu Yarış Arabası ve Araba Taşıyıcı Kamyon oyun seti, kolay anlaşılır basılı bir yapım rehberine ve LEGO Builder uygulamasında adım adım 3 boyutlu yapım talimatlarına sahiptir. Burada çocuklar, modelleri inşa ederken yakınlaştırabilir, döndürebilir ve her açıdan görebilir.

Çocuklar inanılmaz araçları ve makineleri görerek büyürler ve LEGO City Harika Araçlar yapım setleri sayesinde açık uçlu yaratıcı oyunlara ilham veren gerçekçi modeller ve eğlenceli karakterlerle bunları yakından keşfetme şansı bulurlar.

Oyuncak araba taşıyıcı – Yarış arabalarını ve kamyonları sevenler, 6 yaş ve üzeri için LEGO® City Yarış Arabası ve Araba Taşıyıcı Kamyon yapım setiyle saatlerce oyun oynamanın keyfini çıkarabilir

Parça Sayısı:328