5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Traktör 60287

Marka
Stok Kodu : S24511
%10
580,00 TL 522,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego City Traktör 60287

LEGO® City Traktör (60287) oyun setiyle çocukların yaratıcılığını ateşleyin.

Bu havalı traktör oyuncağı, büyük arka lastikler, devrilen kepçe ve kaldırılabilen vinç kolu gibi pek çok gerçekçi özellikle doludur.

Çiftçi ve kızı minifigürleri, tavşan figürü, 2 saman balyası ve bir sebze kasasıyla eğlenceli çiftlik maceraları için sahne hazır.

5 yaş ve üstü erkek ve kız çocuklar için bir ödül!

Bu LEGO setinin kolay anlaşılır yapım talimatlarını kutuda bulabilirsiniz.

İnternete girip akıllıtelefonlar ve tabletlere yönelik LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan Instructions Plus'ı indirebilirsiniz.

Bu interaktif yapım rehberi, inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçları sayesinde acemi yapıcıları usta yapıcılara dönüştürür.

LEGO City'nin harika araçları,

LEGO City Harika Araçlar oyun setleri, gerçekçi araçlar ve makinelerle birlikte hayal gücü geniş oyunlara esin kaynağı olacak eğlenceli karakterler sunar.

Çocuklar en sevdikleri kara, hava ve deniz araçlarını keşfeder, yapıp oynarken fiziksel becerilerini ve öz güvenlerini geliştirir.

LEGO® City’nin heyecanlı dünyasına etkileyici bir ilave olan LEGO City Traktör (60287) oyun setiyle yaratıcılığı ileriye taşıyın.

Kutuda ne var?

Çocukların bir sürü gerçekçi özelliği olan harika bir oyuncak traktör, 2 saman balyası, bir sebze kasası yapması için ihtiyacı olan her şey, ayrıca bir çiftçi ve kız çocuk minifigürüyle bir tavşan figürü var.

Bu LEGO® City Traktör (60287) oyuncağının devasa arka lastikleri, devrilen bir kepçesi, yükselebilen vinç kolu ve minifigür kabini bulunur.

Çocuklar eğlenceli oyunlar ve harika sergiler için diğer LEGO oyuncak setleriyle birleştirebilir.

Parça Sayısı: 148

Ürün Barkodu: 5702016889727 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)