5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Şehir Merkezi 60292

Çocuklar için Harika bir Yapım Seti (790 Parça)
Marka
Stok Kodu : S30550

  Tükendi!  

Lego City Şehir Merkezi 60292

Çocuklar bu gelişmiş LEGO City Şehir Merkezi (60292) oyun setiyle LEGO® City Maceraları çizgi dizisine dalacak. Bir oyuncak pizza restoranı, geri dönüşüm istasyonu, oto yıkama, elektrikli araç şarj istasyonu, dövüş sanatları salonu ve oyuncaklı bir park, ayrıca eğlenceli LEGO City minifigür karakterleri var. Sete dahil LEGO City Yol Zeminleriyle çocuklar diğer oyun setleriyle birleştirerek şehirlerini istedikleri gibi genişletebilir!6 yaş ve üstü çocuklar için harika bir hediyeBu oyun seti, basit bir yazılı yapım rehberi ve çocukların kısa sürede usta yapıcılar olmasına yardımcı olan inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçlarına sahip interaktif yapım rehberi Instructions PLUS'ı içerir. Instructions Plus, akıllı telefonlar ve tabletlere yönelik ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçasıdır.LEGO City'nin yaratıcı dünyasıLEGO City oyun setleri, özelliklerle dolu binaları, gerçekçi araçları ve gerçek hayattan olaylara dayalı açık uçlu rol oyunlarını harekete geçiren eğlenceli karakterleriyle keyifli bir yapım ve oyun deneyimi sunar.

Birinci sınıf LEGO® City Şehir Merkezi (60292) oyun seti, LEGO City Maceraları çizgi dizisinden detaylı binalar, harika araçlar ve eğlenceli karakterler içerir. 6 yaş ve üstü çocuklar için çok güzel bir ödül!

LEGO® Yol Zeminleri ile birlikte çocukların oyuncak bir pizzacı, oto yıkamacı, dojo, park, geri dönüştürme istasyonu, kamyon, elektrikli araba, motosiklet ve bisiklet yapması için gerekleri her şey, ayrıca 8 minifigür, bir bebek ve bir rehber köpek figürleri bulunur.

Bu LEGO® seti, gerçekçi fonksiyonlarla doludur. Çocuklar yıkama fırçalarını döndürmek için oto yıkamadan araçları geçirebilir, kamyonun vinciyle geri dönüşüm kutularını toplayabilir ve çok daha fazlasını yapabilir.

LEGO® City Şehir Merkezi oyun seti, yaratıcı oyunları seven ve LEGO City Maceraları çizgi dizisinin hayranı olan çocuklar için etkileyici bir yılbaşı, doğum günü ya da sıradan gün hediyesidir.

Yapıldığında LEGO® City Şehir Merkezi oyuncağının yüksekliği 24 cm, genişliği 41 cm, derinliği 44 cm’dir.

Aksesuarlara pizza kutuları ve pizza tahtası dahildir. Ayrıca çocukların diğer LEGO® oyun setleriyle birleştirerek kendi şehirlerini kurması için Yol Zeminleri bulunur!

Basılı bir yapım rehberi ve akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO® Yapım Talimatları uygulamasının içinde olan Instructions PLUS dahildir. Bu interaktif yapım kılavuzu, çocukların usta yapıcılar olmasını sağlar!

LEGO® City oyun setleri, çocuklar gerçekçi mekanlarda açık uçlu maceralar geliştirirken hayali rol oyunlarını harekete geçiren renkli binalar, havalı oyuncak araçlar ve eğlenceli karakterler içerir.

Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle birleştirilebilen tüm LEGO® yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygun olarak üretilmektedir. 1958’den beri bu hiç değişmedi.

LEGO® City yapım oyuncakları, katı güvenlik standartlarını karşıladıklarından emin olmak için kapsamlı testlerden geçirilir.

Parça Sayısı: 790