5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Polis Mobil Suç Laboratuvarı Kamyonu 60418

Marka
Stok Kodu : MB3073
1.749,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego City Polis Mobil Suç Laboratuvarı Kamyonu 60418

Kaçan hırsızların geride bıraktığı ipuçlarını incelemek, oyuncak LEGO® City Polis Mobil Suç Laboratuvarı Kamyonu’ndaki (60418) polis memurlarının işi. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bu harika oyun setindeki oyuncak kamyon açıldığında, içinde çalışma istasyonları, harita, CCTV ekranları, mikroskop, kahve makinesi ve hapishane olan 2 katlı bir olay yeri laboratuvarı ortaya çıkar. Sette ayrıca adli bir sahne ve hırsızların dört tekerlekli motosikleti bulunur.

Efsanevi maceralar için 2 polis, 1 bilim insanı ve 2 hırsız minifigürünü ekleyin!

Bu LEGO City Polis araçları oyun seti, adım adım basılı bir yapım rehberi ve çocukların modeli yaparken her açıdan görselleştirmelerini sağlayan sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçlarına sahip dijital bir yapım yardımcısı olan LEGO Builder uygulamasında 3 boyutlu talimatlarla birlikte gelir.

Senin Şehrin, Senin Kuralların! LEGO City setleri, kuralsız yaratıcı oyunlara ilham veren havalı araçlar, gerçekçi yapılar ve eğlenceli karakterlerle doludur. Çocuklar, oyun dolu bir dünya için bu polis oyun setini, LEGO City serisindeki diğer setlere (ayrı satılır) ekleyebilir.

Olay yeri inceleme polis kamyonu oyuncağı – 7 yaş ve üzeri minik adli uzmanlar için LEGO® City Polis Mobil Suç Laboratuvarı Kamyonu oyun setinde görevimiz, kaçan hırsızların izini sürmek

Parça Sayısı:674