5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Polis Hapishane Adası 60419

Marka
Stok Kodu : MB3074
2.999,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego City Polis Hapishane Adası 60419

LEGO® City Polis Hapishane Adası (60419), şehrin en kötü şöhretli hırsızlarından bazılarını barındırıyor ama onların başka planları var!

7 yaş ve üzeri için ada hapishanesi polis oyuncağı | LEGO® City Polis Hapishane Adası, saatlerce yaratıcı oyunlar için eğlenceli özellikler ve fonksiyonlarla doludur.

Bu LEGO® yapım setinde ne var?  Uçurum kenarı, hapishane, polis teknesi, bot, helikopter, 3 polis memuru ve 4 mahkum minifigürü, ayrıca polis köpeği ve köpek balığı figürleriyle inşa edilebilen bir hapishane adası.

Eğlenceli özelliklerle dolu LEGO® hapishane adası | Terk edilmiş bir madene giden kaçış tünelli bir hücre, ayrıca kullanılmayan bir lağım borusuna giden gizli kaçış kapılı bir avlu bulunur.

Bir ‘aranıyor’ posteri içerir | Çocuklar, eğlenceli bir LEGO® City Polisi video macerası için bir yetişkinden izin alarak yapım talimatlarındaki veya kutudaki kare kodu tarayabilir.

LEGO® City oyun setleri hakkında – LEGO City; çocukları inşa etmeye, yaratmaya, keşfetmeye ve oynamaya teşvik eden yapılar, araçlar ve karakterlerle çocukların sınırsız hayal güçlerini serbest bırakabilecekleri bir yerdir.

Parça Sayısı: 980