5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City İtfaiye Kurtarma Uçağı 60413

Marka
Stok Kodu : MB3070
1.899,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego City İtfaiye Kurtarma Uçağı 60413

İşte 6 yaş ve üzeri çocuklar için etkileyici bir itfaiyeci oyuncağı: Su bırakma fonksiyonu ve 2 su fırlatıcı dahil gerçekçi özelliklere sahip LEGO® City İtfaiye Kurtarma Uçağı (60413).

Çift motorlu uçakta ayrıca açılan arka kargo bölmesi ve iki kişilik bir kokpit bulunur. Pilot, yangın söndürücü operatörü ve jet çantalı itfaiyeci minifigürlerinin yanı sıra aksiyon dolu oyunlar için bir orman yangını sahnesi içerir.

Bu acil durum kurtarma oyuncağı, kolay anlaşılır basılı bir yapım rehberine ve LEGO Builder uygulamasında adım adım 3 boyutlu yapım talimatlarına sahiptir. Burada çocuklar, modelleri inşa ederken yakınlaştırabilir, döndürebilir ve her açıdan görebilir.

LEGO City İtfaiye oyun setleri, kuralsız yaratıcı oyunlar için zengin özelliklerle dolu kara, hava ve su oyuncakları sunar. Çocuklar, daha da büyük maceralar için bu oyuncak itfaiye uçağını, LEGO City serisindeki diğer setlere (ayrı satılır) ekleyebilir!

Oyuncak itfaiye kurtarma uçağı – LEGO® City İtfaiye Kurtarma Uçağı, 6 yaş ve üzeri çocukların gerçekçi yangın söndürme oyunları oynamaları için çok sayıda özelliğe sahiptir

Kutuda ne var? – Bu acil durum kurtarma oyuncağı uçağı, çocukların bir itfaiye uçağı ve orman yangını sahnesinin yanı sıra pilot, yangın söndürücü operatörü ve jet çantalı itfaiyeci minifigürleri yapmaları için gereken her şeyi içerir

Parça Sayısı: 478