5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City İtfaiye Kurtarma Helikopteri 60411

Marka
Stok Kodu : MB3068

  Tükendi!  

Lego City İtfaiye Kurtarma Helikopteri 60411

2 LEGO su fırlatıcısı, döndürülebilen pervaneleri ve itfaiyeci pilot minifigürü için havalı bir kokpiti olan 5 yaş ve üzeri için LEGO® City İtfaiye Kurtarma Helikopteri oyuncağı (60411) ile çocukların hayal güçleri uçuşa geçsin. Bu eğlenceli oyun setiyle minik kahramanınızı, aksiyon dolu itfaiye kurtarma maceralarıyla dolu bir dünyayla ödüllendirin.

LEGO Builder uygulamasıyla çocukları heyecan verici bir yapım yolculuğuna çıkarın. Burada oyun setlerini inceleyip kaydedebilir, kendi ilerlemelerini takip edebilir, modelleri inşa ederken yakınlaştırabilir, döndürebilir ve her açıdan görüntüleyebilirler.

LEGO City yapım setleri, sınırsız yaratıcı oyunlar için gerçekçi araçlar, zengin özelliklerle dolu binalar ve ilham verici karakterler içerir.

Çocuklar, daha da büyük maceralar için bu oyuncak itfaiye helikopteri setini, LEGO City serisinden diğer setlere (ayrı satılır) ekleyebilir.

5 yaş ve üzeri için oyuncak itfaiye helikopteri – Aksiyon dolu itfaiye maceraları için LEGO® City İtfaiye Kurtarma Helikopteri yapım seti

Parça Sayısı: 85