5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Hastane 60330

Marka
Stok Kodu : S28915

  Tükendi!  

Lego City Hastane 60330

Bu LEGO City Hastane oyun seti, çocukların oyun odasıyla bir resepsiyon, yeni doğan servisi, tuvalet ve MR odası dahil yaratıcı oyunlar için ilham verici özelliklerle doludur. Bu set ayrıca bir ambulans ve kurtarma helikopteri ile birlikte diğer LEGO setlerine bağlamak için Yol Zeminleri, LEGO City Maceraları TV dizisinden 4 karakter dahil 12 mini figür içerir.

Basılı ve dijital yapım talimatları; Bu LEGO yapım seti, 7 yaş ve üzeri çocuklar için adım adım basılı bir yapım rehberine ve interaktif dijital yapım talimatlarına sahiptir. Akıllı telefonlar ve tabletler için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasında bulunan bu sezgisel dijital rehber, çocukların modelleri yaparken her açıdan görmelerine olanak tanıyan harika yakınlaştırma ve döndürme araçları içerir.

LEGO City’nin yaratıcı dünyası; LEGO City oyun setleri, saatlerce sınırsız yaratıcıeğlence için özelliklerle dolu binalar, havalı araçlar ve ilham verici karakterlerle çocukları aksiyonun tam ortasına taşır.

Hastanede yoğun bir gün. Dr. Flieber anne ve yeni doğmuş bebeğiyle ilgilenirken, Dr. Spetzel MR çekiyor ve Palyaço Citrus çocukları eğlendiriyor. Dışarıda Wallop gösteri motosikletinden düştükten sonra sedyeyle ambulansa taşınırken, pilot kurtarma helikopteriyle çatıdan kalkıyor. LEGO City Hastane’de heyecan verici maceralar için bir sürü eğlenceli karaktere katılın!

Parça Sayısı: 816