5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Ekspres Yolcu Treni 60337

Marka
Stok Kodu : MB3140
5.000,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego City Ekspres Yolcu Treni 60337

Çocuklar ve tren meraklıları için tasarlandı!

Parçalarla yapılan bu harika oyuncak tren seti, her model için uygulaması kolay bir yapım kılavuzuyla birlikte gelir. 7 yaşından büyük çocuklar tek başına treni yapabilir veya grup halinde yapım ve oynama deneyimi için arkadaşlarına ve aile üyelerine katılmayı seçebilir.

Çocuklar için havalı bir oyuncaktan fazlası; Lego City oyun setleri, gerçekçi araçlar, özelliklerle dolu binalar ve ilham verici karakterlerle çocukları aksiyonun ortasına taşır. Çocuklar, gerçek hayatı eğlenceli ve heyecan verici bir şekilde betimleyen hikayeleri ve senaryoları canlandırırken etraflarındaki dünyayı tanır.

Çocuklar ve tren severler için oyuncak tren seti; Lego City Ekspres Yolcu Treni oyun seti saatlerce süren tren temalı oyunlar özellikler ve işlevlerle doludur.

Kutuda ne var? Çalışan, parlaklığı ayarlanabilir farları, yemek vagonu, yolcu vagonu ve istasyon platformu, ayrıca 24 ray parçası ve 6 mini figür ile hızlı lokomotifi yapmak için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.

Özellikler ve işlevler; Oyuncak tren ve parlaklığı ayarlanabilir farlar, oyuncakla birlikte verilen uzaktan kumandayla veya LEGO® Powered Up uygulamasının yüklü olduğu akıllı bir cihazla kumanda edilebilir.

Parça Sayısı: 764