5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Derin Deniz Keşif Denizaltısı 60379

Marka
Stok Kodu : MB3135
3.250,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego City Derin Deniz Keşif Denizaltısı 60379

LEGO City Derin Deniz Keşif Denizaltısı, özellikler ve gerçekçi detaylarla doludur.

Oyuncak denizaltı, harika bir kubbeli kokpit, bilim laboratuvarı, insansız su altı aracı ve deniz tabanında keşif için robot stilinde bir dalgıç giysisi ile birlikte gelir. Batık gemi, köpek balıklarına, dev denizanalarına ve batık bir hazineye ev sahipliği yapar. Saatlerce hayali rol yapma faaliyetleri için 6 minifigürü ekleyin.

Bu 7 oyun seti, resimli bir yapım rehberine ve LEGO Builder uygulamasında talimatlara sahiptir.

Bu inanılmaz dijital rehberle çocuklar sanal oyun setlerini keşfedip kaydedebilir, yapım süreçlerini takip edebilir, modelleri inşa ederken tüm açılardan yakınlaştırabilir, döndürebilir ve görüntüleyebilir.

LEGO City oyun setleri, saatlerce yaratıcı oyunlar için harika araçlar, gerçekçi yapılar ve eğlenceli karakterler içerir ve LEGO City serisinden başka setlerle birleştirilebilir.

Derin Deniz Keşif Denizaltısı ile okyanusun derinliklerine dalın.

Harika kubbeli bir kokpit ve tam donanımlı bir laboratuvar bulacağınız denizaltıda mürettebata katılın.

Dev deniz analarına yakından bakın ve batık hazineli, köpek balıklarının cirit attığı bir batık gemiyi keşfedin. Daha yakından incelemek için insansız su altı aracını çıkarın veya robot stili dalgıç giysisini giyerek deniz tabanında bir keşif yürüyüşüne çıkın!

LEGO City Derin Deniz Keşif Denizaltısı, heyecan verici su altı maceralarını sahnelemek için ekipman ve özelliklerle doludur

Bir denizaltı, insansız su altı aracı, dalgıç giysisi, batık gemi ortamı, 6 kâşif minifigürü, 1 iskelet, 3 köpek balığı, 2 deniz anası ve 4 balık figürü yapmak için çocukların ihtiyacı olan her şey

Parça Sayısı: 842