5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Acil Ambulansı ve Snowboardcu 60403

Marka
Stok Kodu : MB3063
579,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego City Acil Ambulansı ve Snowboardcu 60403

Arazi kurtarmaları için büyük lastikli bir oyuncak ambulans içeren LEGO® City Acil Ambulansı ve Snowboardcu (60403) oyun setiyle minik model severinizle kaliteli zaman geçirin.

Bu eğlenceli sette ayrıca karla kaplı bir kaykay parkını betimleyen bir sahne ile yaratıcı hikaye anlatımı için snowboardcu ve acil tıp teknisyeni minifigürleri bulunur.

Bu yapımı kolay kurtarma aracı oyun seti; LEGO Başlangıç Yapım Parçası, resimli bir kılavuz ve çocukların modeli inşa ederken yakınlaştırmalarını, döndürmelerini ve görüntülemelerini sağlayan sezgisel araçlara sahip dijital bir yardımcı yapım uygulaması olan LEGO Builder uygulamasında 3 boyutlu yapım talimatlarıyla birlikte gelir.

Senin Şehrin, Senin Kuralların! LEGO City setleri, gerçek hayattan olaylara dayalı, açık uçlu ve yaratıcı oyunları teşvik eden havalı araçlar, gerçekçi yapılar ve eğlenceli karakterlerle doludur.

Oyun olasılıklarıyla dolu kocaman bir dünya için bu acil durum aracını, LEGO City serisinden diğer setlerle (ayrı satılır) birleştirin.

Oyuncak ambulans oyun seti – 4 yaş ve üzeri için LEGO® City Acil Ambulansı ve Snowboardcu yapım setiyle minik model severinizle kaliteli zaman geçirin

Parça Sayısı: 79