5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Avatar Toruk Makto ve Ruhlar Ağacı 75574

Marka
Stok Kodu : MM19754085
%20
5.000,00 TL 4.000,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Avatar Toruk Makto ve Ruhlar Ağacı 75574

LEGO® Avatar Toruk Makto ve Ruhlar Ağacı (75574) oyuncak yapım setiyle, bilim kurgu hayvan trendlerini seven 12 yaş ve üzeri bir çocuğa yardım edin. Sette Jake Sully, Neytiri, Mo’at ve Tsu’Tey Na’vi minifigürleri, folyo kanatlı hareketli bir Toruk figürü, Direhorse figürü ve inşa edilebilen Ruhlar Ağacı, ayrıca karanlıkta parlayan parçalarıyla 3 çevre modeli bulunur.

Etkileyici bir Avatar hikayesi

Çocukların tanıdık sahneleri canlandırmalarına ya da bağımsız olarak veya ailece harika bir anda yeni fikirler geliştirmelerine olanak tanıyan ünlü bir mekanın yer aldığı bir oyuncak setiyle bir çocuğun filme olan tutkusunu genişletin.

Odaklanmanın coşkusunu keşfedin

Tanınmış karakterler, benzersiz yaratıklar ve mekanlarla dolu LEGO Avatar setleri, çeşitli hikaye ve oyun seçenekleri sunar. Yaratıklara poz verdirmek için hazırlanmış detaylı ortamlar sayesinde modeller sergilendiğinde de harika görünür. Daha büyük çocuklar ve hayranlar, bu canlı evreni yeniden keşfederken keyifle odaklanabilir.

Sınırsız hikayeler – Tüm Avatar hayranları ve 12 yaş ve üzeri çocuklar, bu LEGO® Avatar Toruk Makto ve Ruhlar Ağacı (75574) oyun setini yapıp oynamaktan ve benzersiz Pandora dünyasını yeniden ziyaret etmekten gurur duyacaktır

Kutuda ne var? – Bu LEGO® setinde 4 minifigür, konektörlü Toruk ve Direhorse hayvan figürleri, inşa edilebilen Ruhlar Ağacı ve karanlıkta parlayan parçalara sahip 3 çevre sahnesi bulunur

Parça Sayısı: 1212